SDS Semberija: Realna politika za jedinstvo naroda

Stranka demokratske Srpske /SDS/ Semberija – Mićo Mićić vodi realnu politiku i stalnu borbu za ciljeve Republike Srpske i Semberije, uvijek za jedinstvo naroda, poručili su iz ove stranke.

Reagujući na tvrdnje nosioca odborničke liste PDP u Bijeljini Slaviše Markovića, iz SDS-a Semberija su istakli da Marković živi u mašti i nerealnim očekivanjima da će mu neko dati kandidaturu za gradonačelnika na lokalnim izborima i podsjeća na njegovo potpisivanje sporazuma sa SNSD u martu, koji je oborio vrh stranke.

“Građani Semberije znaju da je SDS Semberija – Mićo Mićić baštinik SDS-a iz 1990. godine, stranke koja je sačuvala i izgradila Semberiju za sve građane i ne odustajemo od patriotskih ideja. Zagovaramo zrelu i odgovornu politiku koja ima viziju gradnje jake i stabilne Republike Srpske i bogate Semberije i sa takvim strankama ćemo sarađivati”, navodi se u saopštenju.

Iz SDS Semberija su napomenuli da su među njima oni koji su branili i gradili Semberiju i ostali dosljedni svojim idejama, mladi koji znaju ko su i šta su i od toga ne odustaju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *