SDS: Otkud predsjedniku SNSD-a helikopter Vlade Republike Srpske i počasna garda?

Povodom jučerašnje posjete predsjednika SNSD-a Milorada Dodika Bijeljini, danas je u našu redakciju stiglo saopštenje bijeljinskog SDS-a. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Otkud predsjedniku SNSD-a helikopter Vlade Republike Srpske i Počasna garda?

Milorad Dodik i njegovi trabanti juče su u više navrata ustvrdili kako je posjeta Bijeljini bila isključivo u svojstvu predsjednika SNSD-a a ne srpskog člana Predsjedništva BiH i tu informaciju je više puta prenio RTRS.

Ako je to bila posjeta predsjednika jedne stranke, makar to bila i vladajuća, zašto je onda u Bijeljinu Dodika dovezao helikopter Vlade Republike Srpske a čuvalo ga obezbijeđenje po protokolima Predsjedništva BiH?

Ko ovdje govori istinu? Mi ili vi koji raznim zloupotrebama pokušavate da po svaku cijenu porobite Bijeljinu i pretvorite je u laktašku koloniju.

To vam neće proći ni ovog puta u Bijeljini, jer građani dobro znaju kome vjeruju. Politika bahatosti i ucjene, koju vodi Dodik, ne prolazi kod građana Bijeljine i on to dobro zna pa je zato mnogo nervozan.

Zbog toga pozivamo Dodika da ne koči s republičkog nivoa realizaciju projekata koji treba da se rade na području našeg grada, jer to su projekti građana Bijeljine koji svakodnevno plaćaju porez i to im niko ne poklanja, to je njihovo i to im pripada.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *