SDS ne odustaje od široke koalicije /VIDEO/

GO SDS Bijeljina je pregovarao i pregovara sa svim strankama uključujući i SNSD o mogućoj širokoj koaliciji svih stranaka na lokalnom nivou potvrđeno je Arena TV. Centar okupljanja je podrška zajedničkom kandidatu za gradonačelnika, kako bi se ostvarili razvojni planovi, a o svemu će, nakon sutrašnje sjednice Izvršnog odbora bijeljinskog SDS,  biti izvješteno i Predsjedništvo stranke, potvrđeno je Arena TV u ovoj stranci.

GO SDS pregovara sa svim strankama radi stvaranja široke kolacije čiji cilj će biti ekonomski razvoj i realizacija više od 24 projekta vrijednosti više desetina miliona maraka, koji će obezbijeditida Bijeljina i dalje bude grad koji se najbrže razvija u BIH.  Jedan od centara okupljanja je i podrška aktuelnom gradonačelniku. Da li to znači da traju pregovori i sa GO SNSD?

Na pitanje da li se to kosi stavom Predsjedništva SDS, Jović kaže da posljednoj odluci tog tijela nije imenom navedena ni jedna stranka sa kojom SDS ne želi ili zabranjuje razgovore o koaliciji na lokanom nivou.

Sutra će zasijedati Izvršni odbor bijeljinskog SDS koji će ispuniti zahtjeve Predsjedništva….

Jović kaže i da je Predsjednik SDS MIrko Šarović sa saradnicim prisustvovao zadnjoj sjednici Gradskog odbora kada je usvojena odluka da se Mićić ponovo kandiduje za gradonačelnika i da ima odriješene ruke  u dogovarnu koalicija

Jović naglašava da je Bijeljina grad u kojem se, pored velikih infrastrukturnih,  realizuje niz ekonomskih projekata čiji investitori su sa područja od Brčkog do Loznice i Zvornika, te da je aktuelni gradonačelnik pokazao sposobnost u planiranju razvoja grada. 

Buduću skupštinsku većinu će, kako je reako činiti sve stranke koje podrže izbor gradonačelnika i  napredak Semberije, a samo smanjenje partijskih sukobljavanja bi moglo dopriijeti jačanju i Bijeljine i Republike Srpske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *