Savjet za bezbjednost saobraćaja o sigurnosti pješaka i vozača na putevima i ulicama Semberije /VIDEO/

Unapređenje bezbjednosti i efikasnije funkcionisanje saobraćaja na području Grada Bijeljina, kao i stanje saobraćajne infrastrukture bile su glavne teme sastanka Savjeta za bezbjednost saobraćaja grada Bijeljina.

Savjet za bezbjednost saobraćaja razmotrio je inicijative koje su upućene Savjetu i gradskom Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove, definisani su i prioritetni zadaci za rješavanje, koji se odnose, na nebezbjedne tačke i putne pravce, a poseban akcenat je stavljen na bezbjednost najmlađih učesnika u saobraćaju, imajući u vidu skori početak školske godine.

Kako je rečeno, Agencija za bezbjednost saobraćaja Srpske podržaće realizaciju svih projekata za unapređenje kvaliteta saobraćaja na području Bijeljine.

Svi zaključci koje je Savjet za bezbjednost saobraćaja donio na sastanku prije ovog su realizovani na terenu i u tom smislu mi smo zadovoljni, kažu u Aktivu direktora osnovnih škola regije Bijeljina.

Kako je rečeno nakon sjednice Savjeta, Sremska ulica je jedna od najprometnijih ulica, zbog brojnih poslovnih objekata i tržnih centara, zbog čega će biti izvršena revizija svih saglasnosti za prilaz tim objektima, a gradska saobraćajna inspekcija će prema svima koji nemaju tu saglasnost postupiti u skladu sa ovlašćenjima. U narednih mjesec dana započeće i radovi na izgradnji novog pješačkog prelaza u ovoj ulici.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *