Šarović naišao na zaključana vrata Gradskog odbora

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović naišao je danas na zaključana vrata Gradskog odbora stranke u Bijeljini, potvrdili su za “Srpskainfo” izvori iz SDS.

Šarović je trebalo da dođe u zvaničnu posjetu Gradskom odboru u Bijeljini nakon što je Predsjedništvo SDS iz stranke isključilo predsjednika tog odbora Miću Mićića.

Medijima je naknadno saopšteno da će zbog preventivnih razloga u vezi sa virusom korona, konferencija za novinare biti održana na otvorenom ispred Centra za kulturu, a ne u prostirijama Gradskog odbora.

Izvori portala “Srpskainfo” tvrde da je istina nešto drugo.

“Vrata Gradskog dobora bila su zaključana, što se tumači kao odanost većine tog odbora Mićiću. Još gore, sva obilježlja SDS-a bila su skinuta. Poslije 30 godina borbe pod tim obilježjima, Mićić ih je skinuo za tri dana. Riječ je prostorijama koje SDS koristi godinama, ali u posljednje vrijeme nije sklapan nikakav ugovor sa Gradskom upravom Bijeljina, koja je vlasnik prostora, jer je Mićić bio i na čelu grada i lokalnog SDS. Sada više nije tako. SDS će u Bijeljini uskoro preći u nove prostorije”, kaže izvor ovog portala.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *