Šarović: Ključni saradnik za Semberiju – Tomica Stojanović /VIDEO/

Predsjednik SDS Mirko Šarović je rekao dana s u Bijeljini kako je već uputio predlog da novi član  Predsjedništva stranke iz Bijeljine bude Tomica Stojanović koji će voditi i sve poslove oko revitalizacije Gradskog odbora. Šarović i delegacija SDS su konferenciju za štampu održali ispred dosadašnjeg  sjedišta Gradskog odbora, jer im je saopšteno da je istekao ugovor između stranke i gradske uprave o zakupu lokala.

Dolazak predsjednika SDS u Bijeljinu, prvi nakon isključenja dosadšnjeg predsjednika Gradskog odbora Miće mićića,  započeo je – ulaskom Šarovićevog automobila u obrnutom smjeru u – jednosmjernu ulicu. Slijedio je razgovor sa dosadašnjim sekretarom Gradskog odbora SDS u Bijeljini Dankom Novakovićem o primopredaji prostorija. Novaković je tražio dva tri dana za taj proces.  Šarović je tražio – danas.

Na  konferenciju za štampu koju je održao ispred dosadašnjeg sjedišta Gradskog odbora SDS sa kojeg su, zbog, kako je rečeno isteka ugovora sa gradskom upravom skinuta i stranačka obilježja, Šarović je saopštio da rukovođenje Gradskim odborom preuzima narodni poslanik Tomica Stojanović.

Stojanović smatra da je ovim postupkom u Bijeljini zaustavljeno dalje osipanje SDS u Republici Srpskoj.

Predsjednik SDS smatra da su  SNSD i njegov predsjednik pregovore u Bijeljini i pokrenuli sa ciljem da unište koaliciju koja je funkcionisala na duži period, koja je bila pobjednička i imala apsolutnu većinu u Bijeljini .

 Iako smatra da je u pitanju unutrašnja stvar te stranke šta će biti sa Slavišom Markovićem, Šarović je rekao da je u svakodnvenoj komunikaciji sa predsjednikom PDP Branislavom Borenovićem i da smatra da će i PDP uraditi isto što i SDS u Bijeljini .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *