Šarović: Davanje šanse mladim ljudima – put budućeg djelovanja /VIDEO/

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Bijeljini da je put budućeg djelovanja ove stranke davanje šanse mladim ljudima.

Šarović kaže da se to pokazalo ispravnim na proteklim lokalnim izborima na kojima je u trci za gradonačelnika Bijeljine pobijedio član SDS-a Ljubiša Petrović, koji je, kako kaže, mlad i obrazovan čovjek sa vizijom i programom.

On je rekao novinarima da će u Bijeljini svi programi i projekti biti nastavljenim, jer je to, kako kaže, dio onoga što je Petrović obećao.

Šarović je naveo da danas boravi u Bijeljini kako bi i sa koalicionim partnerima PDP-om razgovarao o budućoj skupštinskoj većini, najavivši da će ti razgovori biti intenzivni.

Novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović rekao je da danas šalje poruku jedinstva, da su vrata SDS otvorena za saradnju i bivšim članovima, te da svi odbornici mogu očekivati njegovu ispruženu ruku.

“Kada Centralna izborna komisija BiH verifikuje rezultate izbora i podijeli sertifikate krenućemo u razgovore koji se tiču formiranja narodne gradske vlasti”, rekao je Petrović na konferenciji za novinare.

Zamjenik predsjednika SDS-a i načelnik opštine Lopare Rado Savić kaže da su u Loparama već dogovorili novu skupštinsku većinu i da povjerenje koje su dobili od građana na izborima znači da “treba da nastave da se i dalje bore da im obezbijede bolji život”.

Današnjem skupu u stranačkim prostorijama u Bijeljini, osim Šarovića, Petrovića i Savića, prisustvovali su predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević, te predsjednici bijeljinskih gradskih odbora SDS-a Tomica Stojanović i PDP-a Slaviša Marković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *