“San Marco” obilježio jubilej – 25 godina uspješnog rada /VIDEO/

Poznata bijeljinska poslastičarnica “San Marko” proslavila je danas 25. rodjendan u društvu prijatelja, stalnih klijenata i medija. Evo kakve smo slatke delicije zatekli i šta nam je rekao Dragan Pandilovski, vlasnik ove poslastičarnice – Koliko je uloženo truda za stvaranje ovog brenda.

Na današnji dan 1996. godine San Marko je prvi put otvorio vrata svoje cafe poslastičarnice u Biejljini. Počeli su sa 12 radnika i do danas prerasli u respektabilnu firmu i brend sa oko 120 zaposlenih.

Osim što svakodnevno izbacuju nove slatke proizvode, San Marko u svojim pizerijama nudi i slani program, a odnedavno su pokrenuli i proizvodnju industrijskih kora za pitu.

Osim tradicionalnih kolača krempite, hurmašice, baklave  San Marko u svojoj ponudi uvijek ima i najmodernije slatke delicije poput raznih museva, čizkejka, tiramisua, montea, kapkejka i slično. Kreativna ekipa ove poslastičarnice posebno vodi računa o svadbenim tortama, koje su kako kažu poslije potpisivanje sudbonosnog da, trenutak koji je najbitniji na jednoj svadbi.

U doba korone ugostitelji bilježe zanačajne gubitke i izazov je sačuvati zaposlene i održati poslovanje, vlasnik poslastičarnice San Marko kaže da su pretrpjeli velike gubitke i težak period korona krize, ali da se nadaju boljem, te da uprkos teškoj situaciji nije bilo otpuštanja radnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *