Sajam “Interagro” počinje 7. oktobra /VIDEO/

Pripreme za 19. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova su u završnoj fazi, potvrdili su organizatori. Interagro će ove godine na jednom mjestu okupiti više od 100 izlagača. Sajam će biti otvoren 7. oktobra u 11 časova, a trajaće tri dana.

Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro” okupiće u Bijeljini ove godine na sajamskom prostoru Agrotržnog centra više od 100 izlagača iz Srpske, BiH i okruženja.

Partner sajma Privredna komora Vojvodine, na čijem će se štandu predstaviti petnaestak izlagača. Novine iz svijeta agrobiznisa prezentovaće bijeljinski “Interagro” , a ono u čemu su najbolji pokazaće onima koji budu posjetili ovu sajamsku manifestaciju, lovci i ribolovci.

Eksponati kvalitetnih grla stoke, te savremense poljoprivredne mehanizacije i radnih mašina, biće izloženi na otvorenom prostoru sajma, a manifestaciju će organizovano posjetiti i učenici bijeljinske Poljoprivredne škole.

Organizatorima sajma prioritet očuvanje zdravlja stanovništva, a s obzirom da se Interagro održava u vrijeme pandemije virusa korona, strogo će se tokom sajma poštovati epidemiološke mjere, koje je propisao Institut za javno zdravlje. Sajam će biti otvoren 7. oktobra u 11 časova, a trajaće tri dana. Pojedinačne ulaznice na sajam koštaće dvije marke. Poruka ovogodišnjeg Sajma je “Raduj se plodu rada svog!”

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *