Sahranjena majka tri poginula borca Joka Milovanović

Na mjesnom groblju Mirosavci u opštini Lopare danas je sahranjena Joka Milovanović, majka tri poginula borca Vojske Republike Srpske, Miodraga, Tripuna i Đoje.

Baka Joka Milovanović preminula je juče u 90. godini.

“Opraštamo se od naše bake Joke, jedne od pet majki u Republici Srpskoj koje su u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu izgubile tri sina, heroine”, poručili su članovi Boračke organizacije Lopare.

Predsjednik Opštinske boračke organizacije Risto Radić rekao je da je uprkos svim životnih nedaćama, baka Joka okupljala preostali dio porodice i ostala njen stub sve do svoje smrti.

Sahrani su prisustvovali rodbina i prijatelji, Boško Tomić, izaslanik srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika, načelnik opštine Lopare Rado Savić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Radan Ostojić i predstavnici Boračke organizacije Lopare.

Saučešće porodici uputili su najviši zvaničnici, predsjednik Republike Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Vlade Srpske Radovan Višković, uz izraze dubokog saosjećanja porodici u boli i poruku da je odlazak bake Joke gubitak za sve koji su je poznavali, kao i sve iskrene i dobronamjerne ljude.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *