Rukometni kup okupio 1.300 mladih rukometaša u Bijeljini /VIDEO/

U našem gradu je proteklog vikenda održan rukometni turnir za mlađe uzrasne kategorije –  “Bijeljina Handball cup 2023”, na kome je učestvovalo rekordnih 70 ekipa iz 7 država.

Preko 1300 mladih rukometašica i rukometaša, godišta od 2006. do 2011., kao i zvanični predstavnici njihovih klubova, ali i brojni roditelji, bili su učesnici 7. po redu “Bijeljina Handball cup ”, čiji su domaćini bili predstavnici RK Bijeljina, koji su i ove godine bili na visini zadatka.

Veliki broj klubova iz zemlje i inostranstva, posle samo nekoliko održanih turnira u našem gradu, prihvatio je ovo takmičenje kao jedno od najprestižnijih u regionu. Kažu da je odlično organizovan i da će se svakako dolaziti i u budućnosti.

Veliki broj mladih koji se bave sportom, svakako raduje, a preko 1300 dječaka i djevojčica koji su učestvovali na ovom turniru ohrabruje i ukazuje, prvenstveno na njihovu zainteresovanost, ali i dobar pristup i rad sportskih radnika sa njima.

Sve utakmice “Bijeljina Handball cup-a 2023”, po masovnosti najvećem  u RS i BiH, a među 3 najveća u regionu, odigrane su na sportskim terenima Etno sela “Stanišići”, kao i sali bijeljinske gimnazije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *