“RS 9” predstavljen i na Festivalu domaćih proizvoda u Banjaluci /FOTO/

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ Bratunac učestvovala je na Festivalu domaćih proizvoda  u Banjaluci na kojem je  predstavila poluautomatski pištolj „RS 9 Vampir“.

Štand TRB-a posjetili su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović,  premijer Radovan Viškovic,   ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević, kao i brojni  posjetioci ove manifestacije.

TRB se rado odazvao pozivu organizatora Udruženja mladih ekonomista, kako bi podržao njihovu ideju promovisanja domaćih proizvoda i omogućio građanima neposredni uvid u jedan od  proizvoda naše kompanije kompletno razvijen i izrađen u Bratuncu.

Festival domaćih proizvoda dio je projekta „Kupuj domaće – ulažimo u Srpsku“, što je u saglasnosti sa poslovnom strategijom TRB-a koji godinama ulaže u razvoj namjenske industrije i cjelokupne privrede Republike Srpske.

Model RS 9 Vampir je napredni model poluautomatskih pištolja sa maksimalnim učinkom. Zbog svojih odličnih konstrukcijskih rješenja i savremenih metoda izrade, ovaj pištolj ističe se preciznošču i funkcionalnošću.

Festival domaćih proizvoda održan je u srijedu, 25. avgusta u Banjaluci.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.