RiTE Ugljevik: Od danas dodatno pooštravanje mjera u cilju suzbijanja virusa

U Rudniku i Termoelektrani Ugljevik dodatno su pooštrene mjere u cilju suzbijanja virusa korona, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Generalni direktor ugljevičkog giganta, Čedomir Stojanović, pojasnio je da je od danas ponovo suspendovan rad restorana društvene ishrane i ukinut organizovani prevoz putnika, a razlogza to je složena epidemiološka situacija i pozitivan test na korona virus za jednog radnika.

Kako je istakao, proces proizvodnje organizovan je na način da na posao dolaze isključivo radnici koji su neophodni za nesmetano odvijanje proizvodnog procesa.

Čedomir Stojanović

“Radimo uz obavezno poštovanje propisane distance i svih ostalih mjera. Napominjemo da se od početka pandemije sprovode stroge mjere zaštite koje podrazumijevaju konstantno dezinfikovanje radnih prostorija i mašina, korištenje zaštitnih maski i rukavica, pranje ruku, smanjivanje neposrednih kontakata, kao i zabrana okupljanja više od tri osobe u prostoriji”, objasnio je Stojanović.

Svi radnici koji rade imaju neophodna zaštitna sredstva i opremu.

“Radnici preduzeća poštuju ove mjere, pa se radni i proizvodni proces i narudniku i u termoelektrani, u tim novonastalim uslovima, odvija nesmetano”, istakao je Stojanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *