Republička stranka Srpske i u Brčkom!

Delegacija Republičke stranke Srpske /RSS/ iz Bijeljine posjetila je novoosnovanu kancelariju ove partije u Brčkom i konstatovala da su završni radovi na adaptaciji pri kraju, te da će prostorije u Ulici Branislava Nušića 9 uskoro biti otvorene za sve koji su zainteresovani da budu dio nove energije na političkoj sceni Republike Srpske.

Koordinator za formiranje gradskih i opštinskih odbora Republičke stranke Srpske Branislav Šušljik pozvao je zainteresovane građane Brčkog da se učlane u RSS putem on-lajn obrasca koji mogu pronaći na zvaničnoj internet-stranici stranke – www.rssrpske.ba.

– Tako ćemo oformiti bazu članova za Brčko distrikt i uskoro ćemo održati sastanak inicijativnog odbora za osnivanje Opštinskog odbora RSS u ovom gradu. Svi oni kojima je dosta društvenog i političkog mrtvila čiji smo zarobljenici prethodnih decenija, svi koji žele da profesionalnost, znanje, mladost i intelekt budu polazna tačka djelovanja u lokalnoj zajednici, dobrodošli su! – istakao je Šušljik.

Građani Brčkog, zainteresovani za priključenje Republičkoj stranci Srpske mogu da se jave i u centralu partije u Bijeljini, u Ulici Svetog Save 40 ili da pišu na i-mejl adresu: [email protected].

Za sve informacije dostupni su i brojevi telefona 055/410-449 i 066/282-082, radnim danima od 9.00 do 17.00 časova.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *