Realizacija projekata u Semberiji odvija se nesmetanom dinamikom /VIDEO/

Projekti u Semberiji   čija je realizacija  započeta  predhodne godine odvijaju se nesmetanom dinamikom i grad Bijeljina nije u blokadi  iako se nalazi na privremenom finansiranju. Na idućoj sjednici zakazanoj za 31.mart na dnevnom redu pred odbornicima će se naći i prijedlog budžeta grada za ovu godinu, potvrdio je za našu TV gradonačelnik Ljubiša Petrović koji je ovu odluku uputio u skupštinsku proceduru.

Privode se kraju revizorski izvještaji o radu bijeljinskih preduzeća i ustanova , izjavio je gostujući u ovonedjeljnom izdanju   emisije  “Panorama”, prvi čovjek Bijeljine Ljubiša Petrović. Izvještaje je radila sertifikovana revizorska  kuća ,a prvi  rezultati  nagovještavaju određene propuste u radu lokalnih preduzeća.

Nakon sagledavanja stanja i revizorskih  izvještaja sada je na drugim institucijama da provjere činjenice i odrade svoj dio posla , a ja ću se složiti sa njihovim odlukama , poručuje Petrović. Govoreći  o projektima  započetim u predhodnom periodu , rekao je da se odvijaju nesmetanom dinamikom. Na idućoj sjednici skupštine Grada Bijeljina na dnevnom redu naći će se i prijedlog budžeta .

Početkom aprila mjeseca navršava se stotinu dana rada gradonačelnika Bijeljine, šta je u međuvremenu urađeno i koji su planovi za naredni period, ima li pomaka u  razgovoru sa skupštinskom većinom ,  predstojećoj sjednici Skupštine grada Bijeljina , finansiranju rada zdravstvenih ustanova u gradu,  pored ostalog gledajte u emisiji “Panorama”  u nedjelju 28.marta od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *