Razišli se Petrović i Radnik: Pokupio stvari i napustio kancelariju

Trener Radnika Slavko Petrović pokupio je svoje stvari, napustio kancelariju na stadionu.

U jutrošnjem razgovora potvrdio je da više ne može da se nosi sa pritiscima koji su konstantni u poslednje vrijeme a poslednje prijeteće poruke su kulminacija pritiska.

– Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem sms-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu trakođe ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsjednika da mu saopštim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugoržen. Fudbal je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to, rekao je Petrović za zvaničnu stranicu kluba.

Petrović je u klub došao tokom zimske pauzte, radio tokom cijelog perioda, digao Radnik, i po ocijeni svih da nije bilo njega na čelu stručnog štaba klub bi bio u mnogo većim problemima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *