Rasvijetljeno 95 odsto krivičnih djela: Stanje bezbjednosti na području Bijeljine zadovoljavajuće /VIDEO/

Stanje bezbjednosti na području PU Bijeljina, ocjenjeno je zadovoljavajućim. U aprilu je počinjeno 56 krivičnih djela, a došlo je do znatnog smanjenja narušavanja javnog reda i mira. I broj saobraćajnih nezgoda manji je za 17 nego u istom periodu prošle godine.

U aprilu je na području koje pokriva PU Bijeljina pričinjeno 56 krivičnih djela. Narušavanje javnog reda i mira znatno je smanjeno, za skoro 90 odsto, a smanjen je i broj saobraćajnih nezgoda, podaci su redovnog mjesečnog izvještaja bijeljinske policije.

Od 56 počinjenih krivičnih djela, 46 je iz opšteg kriminaliteta, četiri djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i po tri privrednog kriminaliteta i bezbjednosti saobraćaja.

Došlo je do velike statističke razlike u broju narušavanja javnog reda i mira u odnosu na mjesec april prošle godine.

U aprilu se dogodilo i 78 saobraćajnih nezgoda, 17 manje nego u istom periodu prošle godine i na sreću bez smrtnih slučajeva.

Kada je riječ o ilegalnim migracijama, u aprilu ove godine, na području Bijeljine je kontrolisano osam muškaraca afroazijskog porijekla, uglavnom iz Maroka- četiri osobe i po dvije iz Afganistana i Pakistana. Njihovo ponašanje je kako navode iz policije miroljubivo kao što je bilo i do sada i nisu imali evdientiranih prekršaja i krivičnih djela od strane ovih lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *