Radan Ostojić novi predsjednik BORS-a

Radan Ostojić iz Bijeljine izabran je za novog predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/ na današnjoj sjednici Predsjedništva ove organizacije u Banjaluci, saznaje Srna.

Predsjednik Predsjedništva BORS-a Aleksandar Savić rekao je ranije Srni da je podnio neopozivu ostavku na ovu funkciju, ističući da svu odgovornost za dalji rad u Predsjedništvu BORS-a koje još nije formirano preuzima većina koja se danas nalazi na sjednici Skupštine BORS-a u Banjaluci.

“Podnio sam ostavku jer mi je uskraćeno pravo da imam pečat, za kojeg ne znam gdje se nalazi, kao ni zapisnik, ni fono zapis. Nemamo ništa od onoga što nas može uvjeriti da je nedavna sjednica Predsjedništva BORS-a u Bijeljini bila kvalifikovana i u skladu sa pravnom regulativom”, izjavio je Savić.

Savić je rekao da je polovina delegata danas napustila sjednicu Skupštine BORS-a u Banjaluci, nakon što nije prihvaćen prijedlog delegata iz Doboja da se sa dnevnog reda skine opoziv predsjednika BORS-a Milomira Savčića, odnosno da ne bude usvojen kao što je to bio slučaj u Bijeljini.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *