Račić: Predano radimo na povezivanju Srpske sa Rusijom /VIDEO/

Račić je istakao da postoji veliko interesovanje za avio-liniju koja bi povezala Republiku Srpsku i Rusiju, te da su “Aerodoromi Republike Srpske” prije pandemije virusa korona bili na korak da riješe tu destinaciju.

Račić je podsjetio da je Aerodrom Banjaluka u ovoj godini, uz postojeću saradnju sa “Rajan erom”, ostvario saradnju i sa kompanijom “Viz er”, sa pet novih destinacija, i to Dortmund, Ajndhoven, Malme, Štokholm i Bazel.

On je istakao da su građani zadovoljni novim destinacijama, te da se sa nestrpljenjem iščekuje uspostvaljanje linije iz Banjaluke za Tivat.

“Ta linija startuje 27. juna. `Er Montenegro` će saobraćati dva puta sedmično, petkom i nedjeljom. To je veza koju smo nekada davno imali sa kompanijom `Er Srpska` i za koju postoji veliko interesovanje, jer mnogi naši građani vole da putuju u Crnu Goru”, napomenuo je Račić.Kad je riječ o redovnoj liniji “Er Srbije” Banjaluka-Beograd.

Račić je istakao da je to linija od posebnog javnog značaja, te izrazio očekivanje da će broj letova sa postojeća dva nedjeljom, biti povećana na tri i više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *