Publika uživala u komediji „Noćna straža“ /VIDEO/

Veliko je interesovanje bijeljinske publike za predstave koje su se našle na 21. pozorišnom festivalu “Dani komedije”. Publika je i sinoć gromoglasnim aplauzom nagradila glumce Ateljea 212 koji su odigrali predstavu “Noćna straža”, u režiji Borisa Liješevića, a po tekstu Fedora Šilije.

Ljubitelje pozorišta u Bijeljini okupila je u velikoj sali Centra za kulturu na ovogodišnjim 21. po redu Danima komedije predstava “Noćna straža” kultnog Ateljea 212 iz Beograda.

Radnja ove predstave smještena je u tridesete godine prošlog vijeka. Noćna straža kroz određenu dozu ironije i satire oslikava ondašnji visoki sloj društva u kome je stvorena slika da su spletkarenje, manipulacija i varanje kvaliteti koji obezbeđuju egzistenciju.

Glumci Ateljea 212 ističu značaj gostovanja beogradskih pozorišta na pozorišnim festivalima u sredinama van prestonice Srbije.

Komad „Noćna straža“ rađen je u režiji Borisa Liješevića. Aplauz kojim budemo nagrađeni na kraju svake predstave, najbolja je kažu glumci Ateljea 212 potvrda da su uspjeli da dopru do publike.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.