Pronađeno 2,6 kilograma marihuane, laboratorija, oružje i municija

Pretresom kuće, dvorišta i pomoćnih objekata u Banjaluci koje koristi lice čiji su inicijali S.Š, uhapšeno u akciji “Plantaža”, pronađeni su laboratorija za vještački uzgoj droge, oko 2,6 kilograma marihuane, te puška sa optičkim nišanom i prigušivačem, 456 komada municije i više minsko-eksplozivnih sredstava, izjavio je načelnik Sektora kriminalističke policije banjalučke Policijske uprave Slaviša Kojić.

On je rekao novinarima da je prilikom jučerašnjeg pretresa pronađena i jedna stabljika indijske konoplje, 15 osušenih stabljika i dvije digitalne vage, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet droge i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kojić je naveo da će protiv S.Š. iz Banjaluke biti dostavljen izvještaj banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu nakon završene kriminalističke obrade, te kompeletiranja i dokumentovanja predmeta.

On je rekao da je pretres izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *