Promocija zbirke priča “Džepovi puni zvijezda” /VIDEO/

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić”predstavljena je druga zbirka priča Snežane Topalović “Džepovi puni zvijezda” koja je nagrađena na petim “Drinskim književnim susretima” u Zvorniku.

Zbirka od 30 priča, zasnovana je na istinitim događajima i stvarnim ličnostima. Nastajala je u protekle dvije godine, pa priče podijeljene u četiri cjeline nose snažnu poruku i pouku. “Džepovi puni zvijezda” autorke Snežane Topalović svojevrstan su zapis o običnim ljudima koje svakodnevno srećemo

Iz ove zbirke izdvaja priču “Unuk” ona je dodaje negdje lična i možda kako je rekla najbolja koju je do sada napisala.Navela je da je njeno odrastanje na selu, uz gorštake mještane, motivisalo da ljude kroz svoje priče vrati u prošlost, u neko bolje i prirodnije vrijeme. Svojim pisanjem kaže nastoji pokazati da sve može biti bolje i plemenitije nego što se prikazuje i pokazuje.

Glavni urednik Izdavačke kuće, koja je izdala ovu knjigu, podsjeća da je zbirka priča nagrađena na petim zvorničkim „Drinskim književnim susretima“.

Snežana Topalović je u tri godine izdala dvije zbirke svojih priča. Inspiracije joj ne nedostaje što će biti pokretač za neka njena nova književna djela.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *