Promocija policijske profesije među najmlađim sugrađanima /VIDEO/

Akcija “Dan otvorenih vrata” organizovana je danas u prostorijama Policijske uprave Bijeljina, a imala je za cilj da djeci predškolskog uzrasta približu policijsku profesiju i svakodnevni rad policijskih službenika. Akcija je organizovana povodom slave MUP-a Srpske.

Sa ciljem približavanja policijske profesije sugrađanima, tokom “Dana otvorenih vrata” djeci iz gradskih vrtića, naoružanje i druga materijalno-tehnička sredstva koje koriste policijski službenici u redovnim i vanrednim poslovima.  Najmlađi sugrađani danas su obišli i neke od službenih prostorija ove uprave. Onim što im je prikazano i predstavljeno mališani oduševljeni.

Promocijom policijske profesije među najmlađim sugrađanima pripadnici Policijske uprave /PU/ Bijeljina danas su započeli svečanosti povodom krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske – Svetog arhangela Mihaila.

Marićeva je najavila da će krsna slava MUP-a u Bijeljini biti obilježena 19. novembra parastosom za poginule borce iz policijskih redova, polaganjem vijenaca na spomen obilježju i lomljenjem slavskog kolača na svečanosti u manastiru Svetog Vasilija Ostroškog.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.