Proizvodi TRB-a predstavljeni na sajmu u Parizu

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ predstavila je svoje proizvode na Sajmu namjenske industrije u Parizu na kojem su dogovorene brojne saradnje i novi ugovori sa firmama iz Saudijske Arabije, Mađarske, Južne Afrike i Indonezije, kao i proširenje saradnje sa dugogodišnjim partnerima.

“TRB se uvijek predstavlja na najbolji mogući način i u punom svjetlu sa svim svojim proizvodima koji su i te kako prepoznatljivi na svjetskoj sceni, što nam je i ovaj sajam još jednom potvrdio”, saopšteno je iz ove kompanije.

U saopštenju se dodaje da je Eurosator najveći Sajam u Evropi na kojem izlažu mnoge vodeće svjetske firme, među kojima su i mnogi saradnici TRB-a.

“Koliko smo cijenjeni govori činjenica da naš `Vihor` ponosno reklamira vodećeg proizvođača u industriji vozila specijalne namjene”, poručio je direktor poslovanja TRB-a Rade Bošković.

TRB je na Sajmu nastupio zajedno sa nekoliko kompanija namjenske industrije iz BiH, u organizaciji Spoljnotrgovinske komore.

U saopštenju je navedeno da je TRB na sajamskoj izložbi, koja će biti završena danas, ugostio i ambasadora BiH u Francuskoj Bojanu Kondić Panić, kao i druge visoke predstavnike ministarstava BiH.

Sajam, koji je otvoren u ponedjeljak, 17. juna, predstavlja jedan od najznačajnijih svjetskih sajmova namjenske industrije, a održava se od 1967. godine, svake dvije godine.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *