Prijem za Tekvondo klub “Jopa”

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je danas prijem za sportiste Tekvondo kluba „Jopa”, povodom zapaženih rezultata koje su nedavno ostvarili na prvenstvu BiH u Zenici, osvojivši 6 medalja – jednu zlatnu, tri srebrne, jednu bronzanu i treće mjesto ekipno.

“Tekvondo klub „Jopa” jedan je od 150 registrovanih sportskih klubova na području Grada i među 130 njih koji dobijaju određena sredstva iz budžeta. Zahvaljujući dobrom radu i organizaciji u klubu, pomoći roditelja i Gradske uprave, postižu se dobri rezultati. Nastavićemo sa podrškom sportistima i u narednom periodu, jer i ovaj primjer dokazuje da nije slučajnost što je Bijeljina i zvanično grad sporta za 2020. godini i što procentualno najviše sredstava izdvaja za ovu oblast”, istakao je Mićić.

On je ovom prilikom nagradio bijeljinske tekvondoiste sa 2000 KM, koje će im pomoći da krajem novembra odu na Evropsko prvenstvo u Zagrebu.

Trener u ovom klubu Svjetlan Vujadinović izrazio je zahvalnost gradonačelniku i Gradskoj upravi na kontinuiranoj podršci klubu i finansijskoj pomoći, koja će im omogućiti odlazak na Evropsko prvenstvo.

“Naš član Njegoš Pantić, koji je prije dvije sedmice na prvenstvu BiH osvojio zlatnu medalju, sedam godina zaredom državni je prvak BiH i jedini sportista koji ima toliki broj medalja sa prvenstava tog ranga. I to je jedan od pokazatelja da se u klubu kvalitetno radi. Od 21. do 25. novembra učestvovaćemo na Evropskom prvenstvu u Zagrebu i zahvaljujem gradonačelniku Mićiću na finansijskoj pomoći bez koje ne bismo mogli otići tamo”, rekao je Vujadinović.

Tekvondo klub „Jopa” osnovan je 2007. godine u Bijeljini i okuplja preko 80 članova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *