Preminuo poznati navijač Partizana Miša Tumbas

Miroslav Gajić naveliko poznati kao “Miša Tumbas”  čuveni navijač Partizana preminuo je danas u 66. godini života, saznaje Kurir.

Miša Tumbas je bio  jedan je od najpoznatijih navijača Partizana. Prisustvovao je gotovo  svakom meču klubova iz crno-bijele porodice, kao po pravilu posebno pozdravljen od Grobara, koji su mu prije nekoliko godina sredili dom u Bariču. 

Život je posvetio crno -bijelim bojama.

– Mnogo voli Partizan. Ljudi o njemu isprva misle da je čovjek s posebnim potrebama, ali kad vi vidite da on napamet zna raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gdje i kad se održavaju i svuda stigne na vrijeme, onda vam postane jasno da je on veoma inteligentan. Ma, bestraga mu glava, kad bi i ostale stvari znao kao što zna sve o Partizanu, ljepši bi bio život i njemu i meni. Ovako, čas me dovede do ludila, čas me zasmije do suza, pričala je ranije njegova komšinica Goca.

Napamet je znao raspored svih Partizanovih utakmica i događaja, da zna gdje i kad se održavaju i svuda stigne na vrijeme.

Pogotovo je imao prisan odnos sa Duškom Vujoševićem, legendarnim trenerom košarkaša Partizana, koji mu je na veliku Mišinu želju bio čak i kum na krštenju. 

Tijelo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lijekove i hranu, pošto se Miša nije odazivao, pozvala je Hitnu pomoć koji su konstatovali smrt kad su ušli u kuću.

(Kurir)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *