Predstavnici FK “Radnik” i FK “Vojvodina” o budućoj saradnji

Na sastanku je bilo riječi o budućoj poslovno-tehničkoj saradnji, koja obuhvata  razmjenu znanja i iskustava kako na sportskom planu, tako i na polju menadžmenta i upravljanja klubom

Zvaničnici Fudbalskog kluba „Vojvodina” iz Novog Sada danas su u klupskim prostorijama ugostili predstavnike FK „Radnik” iz Bijeljine”, sa kojima su razgovarali o brojnim temama, važnim za dalji razvoj i napredak fudbala i sporta, uopšte.

Delegaciju FK „Vojvodina” činili su predsjednik kluba Dragoljub Zbiljić, sportski direktor Marko Jovanović i direktor omladinske škole Duško Grujić, dok su u ime „Radnika” sastanku prisustvovali predsjednik kluba Nedeljko Ćorić i direktor Goran Janjić.

Na sastanku je bilo riječi o budućoj poslovno-tehničkoj saradnji, koja obuhvata  razmjenu znanja i iskustava kako na sportskom planu, tako i na polju menadžmenta i upravljanja klubom. Pričalo se i o povezivanju omladinskih škola „Radnika” i „Vojvodine” i obavljanja zajedničkih praksi trenera ovih klubova, koji rade sa najmlađima.

Zbiljić i Ćorić su istakli da je ovo inicijalni sastanak, čiji detalji i zaključci će biti pretočeni u pisani sporazum, koji će svečano biti potpisan pred početak sljedeće sezone.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *