“Pravda za nestale” umjesto manipulacije mrtvim dušama /VIDEO/

Ukoliko proces traženja nestalih srpskih žrtava bude nastavljen dinamikom kao do sada, vjerovatno mnogi neće dočekati da riješe pitanje bliske nestale osobe, istakli su danas na okruglom stolu “Pravda za nestale” u Bijeljini članovi Udruženju nestalih “Semberije i Majevice”.

Mi još uvijek tragamo za 52 nestala vojnika i civila, kažu u Udruženju porodica nestalih “Semberije i Majevice” koji su i danas ukazali da je dosadašnji način i proces traženja nestalih neophodno mijenjati iz korjena jer dosadašnjim rezultatima u tom postupku kako poručuju nisu i ne mogu biti zadovoljni.

Porodice nestalih poručuju da od traganja za svojim najmilijim neće nikada odustati, tog je stava i Vinka Šakotić koja od 1992. godine traga za svojim bratom, koji je kako napominje nestao na Majevici.

Ako proces traženja nestalih bude nastavljen dinamikom kao do sada, vjerovatno mnogi neće dočekati da riješe pitanje bliske nestale osobe, kažu u Udruženju nestalih “Semberije i Majevice”. Vrijeme im u ovoj priči nije saveznik, pa svakodnevno postavljaju pitanje ko je zakazao u procesu traženja nestalih srpskih žrtava.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *