Poziv za uključivanje u promociju Grada

Gradska uprava Bijeljine pozvala je sve pojedince, ustanove, preduzeća i udruženja da se uključe u promociju svog grada i da se u pripremi promotivnog materijala dogovaraju sa lokalnom administracijom.

“Žalimo zbog negativne kampanje koja se, zbog slovne greške na suveniru jedne samostalne zanatske radnje, od juče vodi na društvenim mrežama”, saopšteno je iz Gradske uprave, uz ocjenu da do slovne greške nije došlo namjerno i zahvalnost toj zanatskoj radnji na želji da se uključi u promociju Bijeljina, kao grada budućnosti i ciljeva održivog razvoja.

Na suveniru koji je predmet komentara na društvenim mrežama naziv Bijeljine je pogrešno ispisan ćiriličnim pismom kao Bijeljina.

Da se ovakve i slične greške ne bi događale Gradska uprava pozvala je sve koji žele da se uključe u promotivne aktivnosti da im se obrate pisanim putem ili na adresu elektronske pošte kako bi dobili odgovarajuća grafička rješenja i olakšali posao oko pripreme promotivnih materijala, te postupili u skladu sa važećim propisima za upotrebu grba i zastave grada Bijeljina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.