Potpisan koalicioni sporazum SDSS-a i Demosa /VIDEO/

Stranka demokratske Srpske Semberija /SDSS/ i Demokratski savez /Demos/ potpisali su danas koalicioni sporazum o podršci kandidature Mića Mićića za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa Milan Dakić rekao je da je ta stranka danas dala podršku Mićiću za kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima, te da je Mićić oduvijek sarađivao sa Demosom.

“Na Presjedništvu stranke i na Gradskom odboru Demosa donijeli smo odluku da danas potpišemo ovaj sporazum. Saradnja Demosa i gradonačelnika i SDSS-a biće u narednom periodu zasnovana na čistom, korektnom i dostojanstvenom odnosu”, rekao je Dakić nakon potpisivanja sporazuma.

On je, čestitajući Mićiću na kandidaturi, naveo da je Demos uz gradonačelnika Bijeljine bio i da će ostati kako bi istrajali u njegovoj borbi na predstojećim lokalnim izborima.

Mićić je rekao da su ove dvije političke stranke slične orijentacije i političke sudbine.

“Imali smo pred sobom mogućnost da biramo između projekata i građana s jedne strane i ciljeva prethodnih stranaka u kojim smo djelovali, a koje nas nisu razumjele da su nam preči interesi građana, grada Bijeljine i projekata za ovaj grad”, rekao je Mićić novinarima.

Mićić je podsjetio da ove stranke nisu nove u politici i da su sigurni da su obje stranke demokratske i da su im interesi građana na prvom mjestu.

“Interes jedinstva je prevagnuo, interes Republike Srpse i interes našeg grada – to je na prvom mjestu za nas”, rekao je Mićić.

Ceremonija potpisivanja je održana u prostorijama SDSS-a u Bijeljini.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *