Porodica Vajić pronašla zlatnik pekare ”Bodaxco” /VIDEO/

Zlatnik koji po devetneaestu godinu uzastopno, povodom obilježavanja Božića, daruje bijeljinska Pekara Bodaxco, na Badnje jutro pronašla je porodica Vajić.

Ovaj dukat je simbol metalnog novčića, po mogućnosti dukata, koji svaka srpska, pravoslavna porodica  stavlja u česnicu.

Pekara Bodaxco neće odustati od ovakvog vida Božićnog darivanja sretnih kupaca dokle god bude postojala. Narede, jubilarne, dvadesete godine, Zagorac najavljuje novine.

Sa druge strane Bodaxcu se u ovih 23 godine postojanja vratio trud, tako da je protekla 2019. i finansijski i razvojno bila najuspješnija do sada

Bodaxco, ističe Zagorac, prati zahtjeve tržišta i njegovi tehnolozi razvijanu nove proizvode ili oživljavaju stare recepture među kojima je najnoviji biblijski hljeb.

O kvalitetu proizvoda svjedoče brojne nagrade Novosadskog i drugih sajmova, ali i opštinska i republička priznanja i medalje.

Istovremeno Bodaxco se rado odazivao i uvijek će se, kako ističe Zagorac odazivati na sve humanitarne akcije, jer je darivanje dio poslovne politike ovog preduzeća.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *