Porodica Knežević iz Bijeljine pronašla zlatnik pekare ”Bodaxco” /VIDEO/

Preduzeće Bodaxco od 2002.godine, tradicionalno pred Božić nagrađuje svoje vjerne kupce zlatnikom. Naime, svake godine preduzeće Bodaxco u jednoj vekni hljeba daruje zlatnik vrijedan 500 KM. Ove godine zlatnik pekare Bodaxco pronašla je porodica Knežević iz Bijeljine.

Zlatnik koji po dvadesetu godinu uzastopno, povodom obilježavanja Božića, daruje bijeljinska Pekara Bodaxco, na Tucindan pronašla je Anja Knežević. Novce koje je dobila od pekare Bodaxo, kaže da će iskoristiti da dodatno uljepša djeci božićne praznike.

Stara tradicija nalaže da se u Božićnu česnicu ubaci novčić, a onaj ko dobije komad česnice sa novčićem u njemu, može se smatrati pravim srećnikom – kažu, sve će mu ići od ruke, a parice će se gomilati.Pekara Bodaxco neće odustati od ovakvog vida Božićnog darivanja sretnih kupaca dokle god bude postojala, ističe vlasnik Njegoslav Zagorac i dodaje da su se prije 20 godina odlucili  su  se za ovaj potez vodjeni zeljom da obraduju i nagrade kupce za najveći hrišćanski praznik a ne nekim komercijalnim motivima

O proizvodima pekare Bodaxco svjedoče brojne nagrade za kvalitet Novosadskog i drugih sajmova, ali i opštinska i republička priznanja i medalje. Istovremeno, Bodaxco se rado odazivao i uvijek će se, kako ističe Zagorac odazivati na sve humanitarne akcije, jer je darivanje dio poslovne politike ovog preduzeća a to pokažu svake godine pred Božić. Zagorac je iskoristio ovu priliku da poželi svim sugradjanima srećne Novogodisnje i Božićne praznike.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *