Policija u Bijeljini uhapsila jednu osobu: Pronađeno preko 100 grama kokaina

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina lišili su slobode lice Z.M.  zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici Policijske uprave Bijeljina izvršili su kontrolu i zaustavljanje lica Z.M. kojom prilikom je lice od sebe odbacilo pvc kesu sa bijelim sadržajem koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain. Uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, uviđajem je izuzeta materija sa lica mjesta, kojom prilikom je vaganjem utvrđena masa od 57 grama.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini izvršeno je pretresanje putničkog automobila koje koristi lice Z.M. Prilikom pretresanja pronađena je i privremeno oduzeta bijela praškasta materija koja svojim izgledom i morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu kokain ukupne mase 54 grama.

Od strane policijskih službenika lice Z.M. je uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, X nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *