“Pokret za Bijeljinu”: Podjelom sadnica voća i ruža najavljen početak aprila – mjeseca čistoće /VIDEO/

Sa štandova postavljenim na ulazu u šetališnu zonu, članovi i aktivisti Pokreta za Bijeljinu danas su, u susret „Aprilu mjesecu čistoće“, podijelili našim sugrađanima sadnice voća, vinove loze i ruža.

Cilj ove akcije jeste da simbolično, zadnjeg dana marta, pokažemo da je 5 do 12 da zajedno radimo na ozelenjavanju našeg grada, da sadnjom drveća i ostalih biljaka uljepšamo ambijent u kojem živimo, ali i da na ovaj način pomognemo u prečišćavanju vazduha koji dišemo, rekao je predsjednik Pokreta za Bijeljinu i potpredsjednik SG, Milenko Mitrović.

Mitrović kaže da su članovi Pokreta za Bijeljinu danas okupili kako bi pokazali da imaju pozitivno mišljenje i ekološku svijest, uz  želju da to prenesu i na ostale građane, kako bi briga o čistoći našeg grada bila na višem nivou.

U Pokretu za Bijeljinu kažu da će tokom „Aprila mjeseca čistoće“ biti organizovano više ekoloških akcija, vezanih za higijenu grada, akcija na prikupljanju otpada i podjeli kanti za smeće, čiji je cilj ljepši, uređeniji i čistiji grad u kojem živimo.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *