Bijeljinska Bolnica domaćin velikog skupa hirurga /VIDEO/

Bijeljinska bolnica “Sveti Vračevi” domaćin je velikog skupa koji je u našem gradu okupio više od 50 hirurga iz cijele Republike Srpske. Radionica na temu „Laparaskopske operacije ventralnih kila eTEP metodom“ u organizaciji Udruženja hirurga Srpske i Odjeljenja hirurških grana bijeljinske Bolnice emitovana je uživo putem Jutjub kanala Bolnice.

Veliki stručni skup koji je na jednom mjestu okupio vrsne hirurge, osim edukativnih predavanja obilježile su i dvije pokazne laparoskopske operacije ventralnih kila eTEP metodom. U tom smislu svoje bogato znanje podijelio je sa kolegama Dr Bojan Radovanović, specijalista opšte hirurgije iz Beograda sa dugogodišnjim iskustvom u abdominalnoj hirurgiji i hirurgiji kila trbušnog zida, te eminentni stručnjak iz oblasti laparoskopske hirurgije.

Po prvi put operativni zahvat prezentovan je uživo, putem youtube kanala Bolnice „Sveti Vračevi“.

Rečeno je da ovim Udruženje hirurga Srpske pravi jedan novi iskorak u primjeni novih metoda u oblasti hirurgije.

Bijeljinska bolnica “Sveti Vračevi” domaćin je ovog značajnog skupa koji je u našem gradu okupio više od 50 hirurga iz cijele Republike Srpske.

Direktor Bolnice “Sveti Vračevi” kaže da je ovo veliki događaj za bijeljinsku bolnicu koja je napravila veliki korak u razvoju laparoskopske hirurgije.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *