Kandidati Pokreta uspješna Srpska organizovali preventivne preglede u Banjici /VIDEO/

Pokret Uspješna Srpska i kandiati ove stranke za poslanike u Narodnoj Skupštini Srpske ističu slogan “Izaberi zdravlje”, s toga će kako kažu tokom predizborne kampanje kako oni tako i drugi eminentni stručnjaci iz različitih oblasti zdravstva održati niz edukativnih predavanja i preventivnih pregleda za građane širom Semberije. Danas su ovim povodom bili u Mjesnoj zajednici Banjica.

U Udruženju “Diabeta”,kažu da oni  tokom cijele godine na području bijeljinske regije i svih seoskih mjesnih zajednica organizuju akcije preventivnih pregleda kako bi se približili svakom čovjeku, da bi na vrijeme otkrili bolest i na vrijeme preuzeli kontrolu.

Ovdje smo kako bi saslušali i probleme mještana da bi ih zajedničkim snagama rješavali u narednom periodu, kaže Nemanja Janković, kandidat Pokreta Uspješna Srpska za poslanika u NS RS.

U skladu sa sloganom “Izaberi zdravlje” naš je cilj da građani žive zdravije, bolje i srećnije u Republici Srpskoj, poručili su iz Mjesne zajedinice Banjica kandidati Pokreta uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *