“Pokrenimo Bijeljinu”: Petrović troši novac naveliko za svoje potrebe

Narodna koalicija “Pokrenimo Bijeljinu” saopštila je da je Ljubiša Petrović prvi gradonačelnik Bijeljine koji se “ponaša potpuno samovoljno”, ne poštuje zakone i ignoriše odluke Skupštine grada.

Iz ove koalicije, koja podržava opoziv gradonačelnika Bijeljine, navode da je Petrović “zlupotrijebio i isplate 400.000 KM iz budžeta u pokušaju da kupi glasače”.

“Imao je on novca i za manekene iz Federacije, za svitu ličnih fotografa, kamermane i snimanje propagandnih spotova, ali nema za veterane odbrane Bijeljine i liječenje građana u Domu zdravlja… Prebacuje pare kako mu se prohtije, pravi štetu gradskim preduzećima, ali plaća sve što je za njega dobro”, navodi se u saopštenju.

Iz Koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” pitaju čijim novcem je Petrović platio bilborde, spotove, flejere i aktiviste, te ukazuju da je Petrović na zadnjim izborima “glumio štedišu i skidao svoje bilborde, a sada ih masovno postavlja”.

“Skupi spotovi se bjesumučno vrte na TV-u, ljude koje je zaposlio u Gradsku upravu šalje na svaka vrata da dijele flajere u stotinama hiljada primjeraka. Odakle mu novac? Uštedio?! Ne. Troši narodne pare iz budžeta. U borbi za odbranu udobne fotelje i svojih 200.000 KM godišnje”, navodi se u saopštenju.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *