Podrška Mićiću od udruženja Muzičkih umjetnika Semberije /VIDEO/

Udruženje građana “Muzički umjetnici Semberije” /UGMUS/ potpisalo je danas sporazum o saradnji sa strankom SDS Semberija na čijem je čelu Mićo Mićić.

Predsjednik ovog udruženja Siniša Pajić rekao je da su i do sada imali nesebičnu podršku Mićića i Gradske uprave Bijeljina, koju on vodi, za njihovo nastojanje da od Bijeljine naprave kulturni centar, dajući joj epitet grada kulture.

“Naši članovi daće punu podršku Mićiću i kandidatima za odbornike SDS Semberija jer smatramo da su na dobrom putu i da je to pravi način da naš grad dođe u sami vrh”, poručio je Pajić.

U saopštenju iz SDS Semberija navodi se da udruženje UGMUS, osim koncerata vrhunskih orkestara u regionu, organizuje i Internacionalni festival muzike “Primavera”, sa najvećim brojem takmičara u regionu, doprinoseći u velikoj mjeri promociji turizma i samog grada.

“„SDS Semberija je stranka čiji je primarni interes, kako infrastrukturni, tako i kulturni napredak lokalne zajednice”, ističu iz te stranke.

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić ocijenio je da je saradnja sa udruženjem UGMUS bila vrlo upsješna za Bijeljinu i najavio da će tako biti i ubuduće.

“Sokolski dom čija je rekonstrukcija u toku biće pravi centar kulturnih zbivanja, i svi drugi naši projekti vezani su isključivo za potrebe građana i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama uraditi još mnogo više”, zaključio je Mićić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *