Počeo završni turnir Omladinske lige Srpske /VIDEO/

U organizaciji rukometnog kluba Bijeljina, Rukomentnog saveza RS i regionalnog rukometnog saveza Bijeljina, danas je otvoren završni turnir za kvaliufikacije u dalja takmičenja. U Bijeljini su se danas takmičili dječaci 2009.godišta iz 8 gradova Republike Srpske.

U prethodnim utakmicama igrači i treneri kao i puiblika imali su priliku da odgledaju i odigraju odlične partije u kojima su pokazali svoju spremnost a najbolji su se danas našli na turniru koji će prva tri mjesta plasirati u završnicu takmičenja.

Poslije današnjeg turnira, slijede još tri utakmice do kraja prve lige RS nakon čega počinju pripreme za Bijeljina handball cup, gdje se očekuje prisustvo 60 ekipa iz 8 država.

i treneri drugih rukomentnih klubova ponosni su na svoje igrače te govore da su se temeljno pripremali i da se nadaju dobrom plasmanu.

Gradonačelnik Bijeljine svečano je otvorio turnir i naglasio da je ponosan što se Bijeljina iz dana u dan dokazuje kao zaslužni nosilac epiteta “grad sporta”

Rukometni turnir koji se održava u Bijeljini trajaće dva dana, a prva tri mjesta u plasmanu će biti proglašena nakon zatvaranja turnira, u nedjelju popodne.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *