Plastenici za 13 socijalno ugroženih porodica /VIDEO/

U okviru projekta ” Direktna socio-ekonomska pomoć izuzetno ugroženim porodicama u loaklnim zajednicama u BiH” danas su u Gradskoj upravi potpisani ugvoroi o dodjeli 13 plastenika.

U okviru Projekta „Direktna socio-ekonomska pomoć izuzetno ugroženim porodicama u  lokalnim zajednicama u BiH“ kroz donaciju i distribuciju plastenika u Bijeljini  su danas potpisani Ugovori između implementatora projektasa gradskom upravom i centrom za socijalni rad. Trinaest izuzetno ugroženih  porodica iz Bijeljine dobiće plastenike i svu potrebnu edukativnu pomoć za bavljenje poljoprivrednom proizvodnjom. 

Projekat se sprovodi u 16 opština u BiH. Sufinansira ga ministarstvo spoljnih poslova Njemačke, a implementira nevladina organizacija ” Arbajter-Samariter-Bund. Grad Bijeljina je izdvojio oko 10.000 maraka.

Kroz ovaj projekat do sada je postavljeno 500 plastenika u lokalnim zajednicama širom BiH. Koncept pomoći kroz palsteničku proizvodnju na godišnjem nivou korisnicima može donijeti između sedam i osam hiljada maraka.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *