Petrović okrivljuje druge za kriminal članova njegove stranke – SDS-a

Iz Narodne koalicije “Pokrenimo Bijeljinu” istakli su da SNSD nikada nije bio na vlasti u Bijeljini i da nema ništa sa kriminalom koji su činili članovi SDS-a, čiji je član i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji vodi kampanju protiv opoziva okrivljujući druge za kriminal.

Iz koalicije su istakli da je Petrović u jutarnjem programu BN TV pričom o prethodnoj vlasti u Bijeljini – pričao i o sebi.

“On je bio član SDS-a i kadrovi koje danas proziva za kriminal bili su njegovi partijski drugovi. On je podržavao njihov rad”, navedeno je u saopštenju.

U saopoštenju je istaknuto da je Petrović glasao za Miću Mićića kao kandidata za gradonačelnika Bijeljine decembra 2019. godine, te podržavao Mićića kao kandidata za gradonačelnika i nakon što je izbačen iz SDS-a.

Iz koalicije navode da se Petrović u stranku vratio tek kada je dobio obećanje da će biti Mićićev protivkandidat, a izbornu kampanju vodio je na tvrdnjama da je Mićić izdajnik, dok danas vodi kampanju okrivljujući druge za kriminal koji je podržavao kao član SDS-a.

Petrović je u jutarnjem programu BN TV rekao da se u nedjelju, 19. marta, kada će biti održan referendum o opozivu gradonačelnika Bijeljine, glasa protiv kriminala i korupcije, te istakao da je ulaskom u Gradsku upravu zatekao dug od 46 miliona KM.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *