Perković: Nema šanse da se odigra 11 kola u tako kratkom periodu

Predsjednik FK Radnik iz Bijeljine, Predrag Perković, rekao je u razgovoru za sportdc.net da je situacija vrlo komplikovana.

Iako je Radnik u prethodnim konferencijama bio za nastavak Premijer lige, polako, kažu nam, postaju svjesni da će to biti sve teško za organizovati i odigrati u tako kratkom vremenskom roku.

– Na osnovu izlaganja predsjednika N/FS BiH i termina koji su dali iz kriznih štabova oba entiteta, a to je da se takmičenja mogu početi igrati 18. juna u Federaciji BiH,  odnosno 1. jula u Republici Srpskoj, većina klubova, pa i mi smatramo da ne može da se održi prvenstvo u tom periodu, nema šanse da se 11 kola odigra i da se obezbijede svi neophodni uslovi koji se traže od nas. Mi smo prvi put bili da igramo prvenstvo, ali sada sa ovim uslovima teško. N/FS BiH će nama dostaviti dio sa ulaznim podacima, da vidimo sa trenerima, igračima, da li oni smatraju da fizički mogu odigrati toliki broj utakmica u tom periodu. Moramo i mi da vidimo kao klubovi da li možemo sve to da obezbijedimo na terenu i sve što se tiče zaštite igrača. Vrlo je komplikovana situacija, rekao nam je Predrag Perković, predsjednik FK Radnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *