Perić posjetio radove u Donjoj Trnovi, finansirane iz lokalnog budžeta

U Donjoj Trnovi kod Ugljevika u toku je asfaltiranje parking platoa površine oko 600 kvadrata, koje finansira Opština Ugljevik sa 20.000 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić posjetio je radove i istakao da se ovaj projekat radi u dogovoru s mještanima koji su iskazali potrebu da se uredi plato u centru ovog sela.

– Nama je posebno zadovoljstvo jer možemo da izađemo u susret našim građanima. Asfaltirani plato će mnogo značiti i zbog raznih manifestacija koje se ovdje organizuju u sjedištu ovog divnog mjesta – rekao je Perić.

Milan Ilić, mještanin Donje Trnove, zahvalio je rukovodstvu opštine za podršku ovom projektu.

– Ovaj parking plato mnogo znači čitavom mjestu, za sva zbivanja koja se dešavaju u Donjoj Trnovi, ali i mještanima okolnih mjesnih zajednica koje gravitiraju ovom području – napomenuo je Ilić.

Odbornik u Skupštini opštine Ugljevik Čedomir Lujanović, zajedno s načelnikom Perićem, posjetio je radove i najavio nove projekte u ovoj mjesnoj zajednici.

– Uradili smo mnogo toga u prethodnom periodu, od asfaltnih puteva, podrške privredi, poljoprivredi, lovstvu, ali i najmlađim stanovnicima, a to će biti naš cilj i u narednom periodu – rekao je Lujanović, koji je i mještanin Donje Trnove.

(SrspkaInfo)


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *