Pedofil priznao inspektorima da je fotografisao djecu po gradu

Jedan od uhapšenih pedofila u policijskoj akciji “Sistem” priznao je istražiocima da je po gradu fotografisao djecu i sačuvao te slike, otkriva Srpskainfo.

Akciju “Sistem” proveli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i u sklopu nje privedene su četiri osobe.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni su Vladimirko Ilić i Stefan Ćurković iz Banjaluke, Gorjan Božić iz Doboja i Želimir Obradović iz Vlasenice.

Prema saznanjima Srpskainfo uhapšeni se tereti da su sa sajtova na kojima se nalaze pornogorafski sadržaji maloljetne djece, skidali slike, ali i sami postavlji fotografije.

– Prilikom hapšenja policija je od njih oduzela veći broj dokaza, kao i što su CD-ovi sa slikama maloljetne djece. Riječ je o slikama na kojima se nalaze djeca od dvije do 16 godina – otkriva naš izvor.

Dodaje da su uhapšeni starosti između 25 i 66 godina.

Sami nazivi pregledavanih, uvoženih, izvoženih i pribavljenih fajlova na engleskom jeziku opisuju seksualne aktivnosti djece predtinejdžerske dobi i određenog uzrasta.

U nazivima ovih fajlova se često se koriste skraćenice poput “Pedo” što predstavlja predtinejdžersku dob i skraćenica “pthc” – “pre-teen hard core” ili snimci djece u izopačenim scenama seksa, a skraćenia iza brojeva “yo” – “years old” predstavlja starosnu dob.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *