“Pantelinski dani”: Brojni kulturno-sportski sadržaji /VIDEO/

U Galeriji bijeljinskog Centra za kulturu “Semberija” tokom ovog ljeta planiraju zanimljive sadržaje. Iako većina Galerija u okruženju tokom ljeta zbog godišnjih odmora do jeseni ne rade , u Bijeljini to nije slučaj. Uključeni su i u manifestaciju “Pantelinski dani”.

Sve ustanove kulture u Bijeljini uglavnom su uključene u program obilježavanja tradicionalne manifestacije “Pantelinski dani”, koja se organizuje povodom slave grada. U bijeljinskoj Galeriji obavljaju posljednje pripreme za otvaranje 13. umjetničkog salona  koji će biti otvoren u srijedu 4.avgusta u 20 časova.

Bijeljinski umjetnički salon danas je prestižna manifestacija a izložene radove  posjetioci će  moći pogledati do kraja avgusta mjeseca.

Manifestaciju  “Pantelinske dane ”  ove godine otvara “Savska regata”. Svečanosti se nastavljaju u ponedjeljak 2. avgusta na praznik Ilino.

Pantelinske svečanosti upotpuniće i tradicionalni Pantelinski vašar, te Sajam meda, Pantelinsko duhovno veče i izložba oldtajmera.Pantelinske svečanosti trajaće sve do 9. avgusta i biće upotpunjene brojnim kulturno-sportskim sadržajima. Zahvaljujući popuštanju epidemioloških mjera ustanove kulture ponovo su otvorile vrata posjetiocima.

Bijeljinska Galerija obilježila je prošle godine 35 godina postojanja i rada. Od početka godine održano je šest izložbi , a plan je da se do kraja godine održi još nekoliko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *