Pandemija značajno uticala na kulturni život Semberije /VIDEO/

Pozorišna predstava “Naši dani”, u izvođenju Narodnog pozorišta Republike Srpske, biće odigrana večeras u Bijeljini, najavljeno je iz Centra za kulturu “Semberija”. Predstava će biti odigrana u velikoj sali Centra za kulturu sa početkom u 20.00 časova. Kupljene ulaznice važe i za novi termin.

Pandemija virusa korona značajno je uticala na kulturni život Semberije. U bijeljinskom Centru  za kulturu ” Semberija” kažu da nisu održali ni trećinu planiranih manifestacija za ovu godinu.

Tokom ljeta nisu održane tradicionalne manifestacije čiji je organizator ova ustanova.

Pozorišna predstava “Naši dani”, u izvođenju Narodnog pozorišta Republike Srpske, biće odigrana večeras u Bijeljini. Predstava će biti odigrana u velikoj sali Centra za kulturu sa početkom u 20.00 časova. Kupljene ulaznice važe i za novi termin.

Narodno pozorište Republike Srpske trebalo je da 6. novembra zatvori pozorišni festival “Dani komedije” u Bijeljini predstavom “Naši dani”, po tekstu Željka Stjepanovića, u režiji Juga Radivojevića.

Ona kaže da je bijeljinska publika pokazala veliko razumijevanje za trenutnu situaciju. Prema njenim riječima tokom decembra mjeseca biće organizovana i jedna dječija predstava.

Plan i program rada  za iduću godinu je napravljen. Ipak , zavisiće od epidemiološke situacije. U slučaju da sve bude u redu Centar za kulturu će bijeljince obradovati brojnim sadržajima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.