Otvoren Salon vina

U Bijeljini je večeras otvoren drugi Salon vina “Regio 23” na kojem se predstavlja tridesetak vinarija iz regiona, specijalni gosti su vinarije iz Italije i Francuske, a prvi put tu su i vina “Košer” iz Izraela.

Direktor gradske Turističke organizacija Jasmina Abdulahagić istakla je da ova manifestacija, osim promocije raznovrsnih proizvoda, pruža priliku za nova poznanstva, te naglasila da je važno što večeras imaju priliku da probaju sjajna vina.

“S obzirom na to da Semberija nema vinarski brend, mi smo u Turističkoj organizaciji Bijeljina napravili iskorak ka unapređenju uslova za razvoj vinogradarstva. Želimo da Bijeljina bude prepoznata po ovom sajmu i nadam se da ćemo u tome uspjeti”, rekla je Abdulahagićeva.

foto: Srna

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pozdravio je izlagače i rekao da je poseban ponos za grad to što je jedna od tri lokalne zajednice, uz Sarajevo i Tuzlu, koje imaju priliku da dočekaju veliki broj izlagača vina.

Predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević izrazio je uvjerenje da će svi oni koji su prvi put u Bijeljini uvidjeti da je to grad širokog srca i da raširenih ruku prima goste koji će ponijeti samo lijepe uspomene.

Organizator Salona vina je bijeljinska Turistička organizacija, a pokrovitelj je grad Bijeljina.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *