Opremljena pomoćna zgrada na groblju u Batkoviću

Na mjesnom groblju u Batkoviću opremljena je unutrašnjost pomoćnog objekta, za šta je Gradska uprava Grada Bijeljina, pored pomoći lokalnog stanovništva, izdvojila oko 10.000 konvertibilnih maraka.

Prostorija na groblju osveštana je na veliki hrišćanski praznik – Krstovdan, a gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je tom prilikom da je izgradnja pomoćnog objekta rezultat saradnje građana i lokalne samouprave.

– Zadovoljstvo je što je Gradska uprava pomogla da objekat bude funkcionalan i da ljudi mogu dostojanstveno da odaju počast pokojnicima. U narednom periodu realizovaćemo još nekoliko infrastrukturnih projekata koji su važni za stanovnike Batkovića – najavio je Mićić.

Žarko Radić iz ovog sela istakao je da u Batkoviću živi između četiri i pet hiljada stanovnika i da je veliki broj njih učestvovao u doniranju novca za izgradnju objekta.

– Uvedeni su struja i voda, a uslijediće neki spoljni radovi, kao što je uređenje dvorišta, postavljanje klupa i drugo.Zahvalni smo gradonačelniku i Odsjeku za poslove mjesnih zajednica na podršci – naveo je Radić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *