Ogroman odziv na masovnu vakcinaciju protiv virusa korona /VIDEO/

Bijeljinski Dom zdravlja danas je organizovao je danas  dan „Otvorenih vrata“ odnosno vakcinaciju stanovništa grada Bijeljina bez prethodnog zakazivanja na termin vakcinacije u Vakcinalnom centru Doma zdravlja Bijeljina. Od ranih jutarnjih časova veliki broj građana iskoristio je priliku da se vakciniše.

Oko 300 građana Bijeljine iskoristilo je priliku da se vakciniše vakcinom “Pfizer Biotech”  u akciji Doma zdravlja organizovanoj bez predhodnog zakazivanja. Iako su građani poranili i stali u red iz bijeljinskog Doma zdravlja poručuju  da nema potrebe za stvaranjem gužve  jer se vakcinacija obavlja nesmetano i imaju dovoljne količine vakcina.

U bijeljinskom Domu zdravlja rad su organizovali tako da se u prijepodnevnim časovim aobavlja vakcinacija, dok se u popodnevnim časovima vrši revakcinacija građana.

U slučaju da neko od zainteresovanih građana nije u prilici da se vakciniše u narednih sedam dana, iz Doma zdravlja poručuju da nemaju razloga za brigu jer vakcina ima dovoljno.

Većina građana koje smo zatekli kažu da su brzo završili proces vakcinacije i da su sa namjerom izabrali Fajzerovu vakcinu.

Bijeljinski Dom zdravlja 11.marta je počeo sa vakcinacijom i do sada je vakcinisano preko 12.000 građana, a revakcinisano oko 6.000. Prošli put u organizovanoj akciji bez zakazivanja vakcinisano je oko 730 građana vakcinom Astra zeneka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *