Oduzeti automobili od povratnika u činjenju saobraćajnih prekrašaja

Policija u Bijeljini oduzela je automobile od dva povratika u činjenju saobraćajnih prekršaja, za koje je utvrđeno da u registru novčanih kazni zajedno duguju oko 15.000 KM, saopšteno je bijeljinske iz Policijske uprave.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina su u subotu, 11. septembra, kontrolisali vozilo “fijat stilo” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali S.K. iz Bijeljine.

Provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeni povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni od 9.813 KM.

Istog dana policijski službenici su u Ulici Dušana Baranjina u Bijeljini kontrolisali automobil “fijat punto” kojim je upravljalo lice N.K.

Provjerama kroz baze podataka utvrđeno je da se radi o višestrukom povratniku u činjenju saobraćajnih prekršaja, te da ima dug od 5.056 KM.

Zbog navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica S.K. i N.K. privremeno su oduzeta navedena vozila.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Bijeljini-Odjeljenje za prekršaje, koji je naložio da se protiv gore navedenih lica dostavi zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Bijeljini.

____________________________________________
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i Youtube kanalu – www.ntvarena.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *